Omdat je precies goed bent zoals je bent.

De wereld zit op jou te wachten!

"Wat zou je later willen worden?"

Net of je nu nog niets bent? Of je nu leeft om straks iets te worden? En als je dan iets geworden bent, dán tel je mee. Dan doe je ertoe, dan gaat je leven beginnen!
 

Iets worden, dat is ook nogal groot. Is het oké om nu gewoon de dagen door te komen? En dat dan bij voorkeur met zoveel mogelijk plezier? Spelen, ontdekken, nieuwsgierig zijn, uitproberen. En er dan zo stukje bij beetje achter te komen, wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe dat voelt. 

Voor je ouders of andere volwassenen om je heen kan dit er uit zien of je vrij weinig uitvoert. Je hangt op de bank of op je kamer, kijkt filmpjes en checkt je socials. 

Ze gunnen je zoveel meer. Zien jouw mogelijkheden scherp en (denken te) weten waar jij gelukkig van wordt. Wat je ouders best weten maar vaak vergeten is dat jij helemaal zelf mag ontdekken wanneer jij gelukkig bent. Bij wie jij je goed voelt. Waar je blij van wordt.

En dat je daar alleen maar achter kan komen door nu te leven. Fouten te maken, zo nu en dan pijn te hebben en spijt wanneer iets totaal anders uitpakt dan je had verwacht. 

Ik ben er voor je om je weer te leren vertrouwen op jezelf. Om jouw eigen kracht helder te krijgen en verder te ontdekken. Zodat je spelenderwijs en huppelend verder door jouw leven kan.

17.png
Energie 6 (1).png

COACHING

Waar kan ik je mee helpen?

 • Wanneer je het gevoel hebt dat er meer is en dat graag verder wilt ontdekken
   

 • Wanneer je het gevoel hebt dat er iets is maar je weet niet goed wat
   

 • Wanneer je je onbegrepen voelt. Of anders, alleen of niet passend
   

 • Wanneer je je angstig of onrustig voelt
   

 • Wanneer je merkt dat je snel boos of overprikkeld bent 
   

 • Wanneer je niet echt zin hebt om iets te doen of het je allemaal niet zoveel uit lijkt te maken

Ik luister naar je en kan er voor je zijn zonder dat je zelfs maar hoeft te praten. Door het aanvoelen van jouw energie, 'vertel' je me exact wat er bij je speelt. Uiteraard mag je praten wanneer je dit wel prettig vindt. 

Vervolgens leer ik je te werken met je eigen energie. Wanneer jij je open durft te stellen voor jezelf, voor jouw eigen energie en intuïtie, dan zul je ontdekken dat jij zelf altijd precies weet wat je nodig hebt. 

Je voelt je hierdoor meer zelfverzekerd, vrolijker en goed in je vel. Je leert jezelf steeds beter kennen en daardoor worden keuzes maken en je leven leven veel gemakkelijker en bovenal leuk!

Dat ik gewoon alles zelf kan! Tuurlijk heb ik wel hulp nodig zo nu en dan, maar ik wéét het gewoon.

                                                 -  Milan (16 jr)

Kris helpt me om op een andere manier met mijn ouders in gesprek te gaan. Mijn ouders leren er ook van!                               -  Charlotte (17 jr)

Fijn dat Kris me kan helpen zonder dat ik zelf goed kan uitleggen wat er is.

                                                 -  Anna (13 jr)

Meld je
aan

Disclaimer: MOXIE&SAM - Kris Korzelius - is geen arts en verwijst bij lichamelijke klachten door naar de daarvoor bestemde reguliere zorg. De interventies zijn met name gericht op het versterken van het zelfbeeld wat psychische verlichting geeft, waardoor lichamelijke klachten mogelijk verminderen. De inhoud van de sessies met de jongeren wordt op geen enkele wijze gedeeld met ouders/ verzorgers, mits hier een dringende aanleiding voor is.