top of page

Wanneer alles om ons heen energie is...

Wat voor invloed heeft dit op jou?

Je kent het wel. Je komt een ruimte binnen en weet meteen dat je daar liever niet wilt zijn. Of je komt iemand tegen die je al een tijdje niet hebt gezien, of zelfs een wildvreemde, en je voelt direct dat iemand niet vrolijk is. 

Een ander voorbeeld: je stapt 's ochtends relaxed uit bed, je lacht naar jezelf in de spiegel, zingt een liedje of neuriet wat. Op straat zeggen mensen je gedag. Iemand stopt om de weg te vragen. Je hebt kennelijk goede vibes om je heen hangen, je bent aantrekkelijk voor andere mensen. Ze komen graag in je buurt. 

Het aanvoelen van energie is iets wat iedereen dagelijks doet. Vaak sta je hier niet bij stil. Het is er gewoon. Wat je je daarbij niet realiseert is dat al de energie om je heen invloed heeft op jouw eigen energieveld. Misschien is er wel eens iets gebeurt waardoor je vanuit een blije bui zomaar 'uit het niets' verdrietig was, of bozig. Het kan dan goed zijn dat er energie aan je is blijven kleven die niet van jou is, maar wel mede bepaald dat je je zomaar vervelend voelt. 

Het goede nieuws is, je kunt hier makkelijk zelf iets aan doen! En het leuke nieuws is, bewust bezig zijn met energie is een toevoeging aan je leven én helemaal niet eng of ingewikkeld!

 

Je bewust zijn van jouw eigen energie is een kado wat je nu kunt uitpakken en waar je je hele leven plezier van hebt. Als je je eigen energie leert kennen, kun je namelijk helemaal jezelf zijn! ❤️

Werken met energie

WERKEN MET ENERGIE

Waar kan ik je mee helpen?

 • Wanneer je moe bent van je hoofd die altijd maar 'aan' is en nooit eens stopt
   

 • Wanneer je graag zelf wilt leren werken met energie
   

 • Wanneer je het idee hebt erg emotioneel bent om niets
   

 • Wanneer je nieuwsgierig bent naar bijvoorbeeld pendelen, kristallen, orakelkaarten en automatisch schrift
   

 • Wanneer je wilt leren steviger in je eigen schoenen te staan
   

 • Wanneer je je afvraagt of het wel klopt dat jij dingen ziet, hoort, ervaart, die anderen niet lijken waar te nemen

Het ontdekken van energie is een heel groot speelveld waar van alles in mogelijk is, net waar jou interesse ligt. Misschien heb je nog wel geen idee en wil je vooral eens horen over wat energie is en wat je er mee moet.

Misschien heb je soms het gevoel dat je wat op de aarde zweeft, of dat je niet zo goed weet wat je hier doet of wat er van je verwacht wordt. Je kunt je alleen voelen en anders, misschien zelfs vreemd, hoezo merken anderen niet op wat voor jou zo duidelijk is? 

Ik neem je graag mee op dit veld. Het is magisch te noemen. Een hele verborgen wereld die jij elke dag om je heen draagt en waar nog zoveel mooie ontdekkingen op je liggen te wachten!

Meld je
aan

Echt chill dat ik Kris gewoon kan appen als er iets is. Wel zo gemakkelijk. 

                                                 -  Max (18 jr)

Disclaimer: MOXIE&SAM - Kris Korzelius - is geen arts en verwijst bij lichamelijke klachten door naar de daarvoor bestemde reguliere zorg. De interventies zijn met name gericht op het versterken van het zelfbeeld wat psychische verlichting geeft, waardoor lichamelijke klachten mogelijk verminderen. De inhoud van de sessies met de jongeren wordt op geen enkele wijze gedeeld met ouders/ verzorgers, mits hier een dringende aanleiding voor is. 

bottom of page