top of page

Meld je
aan

Hoe werken we samen?

Wat kan ik voor je doen?

Swimming Pool
17.png

DeepDive

Er is onrust in jullie gezin. Je weet dat je er iets moet gebeuren maar wat is niet duidelijk. Je hebt behoefte aan helderheid, aan vertrouwen, aan iemand die met jou meekijkt.

 

Dát is wat we doen tijdens onze DeepDive. Ik kijk met je mee, luister naar je echte vraag, naar dat wat er speelt en geef je handvatten en inzichten waar je direct mee verder kan! Meer informatie...

Swimming Pool
Colorful Circles

HartenHelers

OuderCirkel

Ontdek de kracht van liefdevolle verbinding tussen ouders en kinderen tijdens onze HartenHelers-OuderCirkel. Een betoverende ervaring waarin we samenkomen om de energie van onze kinderen te omarmen, te delen en te versterken. 
In de sfeer van liefde, begrip en positiviteit. 

Laat je leiden door de kracht van het samenzijn waarin we de bedding versterken voor een harmonieuze omgeving voor groei en welzijn. Meer informatie...

HelendeHarten uitgebreid
Swimming Pool
23.png

DiepteKinderen

1:1

Dieptekinderen; bijzondere individuen met een verruimd bewustzijn, diepgaande waarnemingsvermogens en unieke talenten. Deze kinderen ervaren de wereld op een dieper niveau en nemen vaak meer en anders waar dan hun ouders en hun directe omgeving.

Herken jij jouw kind als DiepteKind? Dan kun je je behoorlijk zorgen maken. Meer informatie...

Anchor 1
Zonsverduistering

RuimteMaker

Als RuimteMaker ga ik in gesprek met jouw publiek. Waarderend, gelijkwaardig maar prikkelend en aanbiedend van nieuwe mogelijkheden. 

Voor een energieshift, voor het opschudden, voor het openduwen van de deuren die op een kleine kieren staan. 

bottom of page