26
Add a Title
16
32
Spiegel 2
Add a Title

Tarieven

Hoe werken we samen?

Jongeren:

Kennismaking:                                                   € 50,- (45 minuten)

Ik begin altijd met een kennismaking. Tijdens dit gesprek is het wenselijk dat (één van) jouw ouders aanwezig zijn. Het gesprek kan online of offline plaatsvinden. Wat jouw voorkeur kent. 


We bespreken jouw vragen, of waar je tegen aan loopt en ik leg uit wat ik doe en hoe ik werk. Ook vertel ik je dat onze gesprekken vertrouwelijk zijn en ik alleen dingen terugkoppel naar jouw ouders als jij daar zelf om vraagt of wanneer we dit samen hebben besproken. 

 

Na de intake kunnen wij beiden aangeven of we een samenwerking aangaan. Aangezien we het 'werk' ook samen leveren vind ik dit een belangrijk punt. 

 

Is het een 'JA'? Dan gaan we aan de slag! 

En vervolgen we met:
 

LevelUp!:                                                                € 500,- incl. BTW

                                         (5 sessies x 50 - 70 minuten per sessie)


Dit is het programma wat we met elkaar aangaan. We verdelen de 5 sessies over ongeveer 4 maanden. Dit is uiteraard in afstemming met jou.

De eerste sessie is een Re-balance. Een energetische behandeling waarbij we samen kijken wat er in jouw energie speelt, wat je mag opruimen, wat je mag uitdiepen. Tijdens deze Re-balance zuiveren we jouw energie en herstellen deze met grondende en voedende energie. 

Vanuit deze sessie nemen we inzichten mee naar de volgende sessies. 

Je zult merken dat er automatisch veel dingen in beweging komen. Om deze reden maken we geen vaste afspraken over wat we precies behandelen. Ervaring leert dat het belangrijk is dat ik met je mee kan bewegen, zodat je mijn ondersteuning precies daar ontvangt waar je het het hardst nodig hebt.

Naast de sessies die we doen, mag je mij altijd appen, bellen, mailen als je vragen hebt of wanneer je het fijn vindt dat ik met je meekijk. Ik ben er voor jou! 

Mijn intentie is dat je na het LevelUp! programma dusdanig handvatten hebt ontvangen dat je op jezelf durft te vertrouwen en weet wat er voor nodig is om dit te kunnen doen. 


Of je kiest ervoor om losse afspraken te maken:

Losse sessies:                                                         € 75,- incl. BTW

Re-Balance:                                                           € 110,- incl. BTW

In dit geval plannen we een afspraak. 

Afspraken vinden plaats in mijn praktijkruimte in De Kwakel. Verandering van locatie is bespreekbaar.

Bij verhindering dient tenminste 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht. Verzetten of annuleren van de afspraak kan per e-mail

Voor meer informatie verwijs ik naar de algemene voorwaarden

hart icon website.png
hart icon website.png