top of page

KRIS KORZELIUS

Kris Korzelius

Ik versta en vertaal dat wat zonder woorden wordt gezegd. Met verdiepende vragen breng ik mensen op een ander level, bij de essentie. Bij ‘waar gaat het eigenlijk over?’ Soms voel je je bij die diepere vragen wat ongemakkelijk. Dan voel je een innerlijk ‘o, ja’ of ‘o, shit.’ Dat is goed. Die inzichten zijn precies wat je nodig hebt om je perspectief te kantelen en een volgende stap te zetten.

Wat je laat zien aan de buitenwereld is niet altijd diegene die je diep van binnen bent en wat je laat zien is ook niet altijd wat je precies bedoelt. Jezelf leren kennen door jezelf vragen te stellen en te leren voelen. Dat is ook wat er dagelijks van mij gevraagd wordt: de controle loslaten en accepteren dat ik in mijn eigen pad volg.

Dat doe ik zoveel mogelijk in mijn dagelijks leven en in ieder geval met Moxie&Sam. Mijn intuïtie verbinden aan mijn heldere analyse. De diepere laag van dat wat er niet gezegd wordt in woorden vertalen, zodat er begrip ontstaat.

Liefde, innerlijke rust en gelijkwaardigheid zijn mijn basiswaarden waar ik ieder gesprek mee inga. Verder beweeg ik mee met wat zich op dat moment voordoet. Dat blijkt precies het juiste te zijn.

Ik leef mijn leven kleurrijk, vanuit een stabiel en veilig thuis met mijn man en zoons. Ik hou van buiten de lijntjes, van net even anders, van kliederen en van zelf uitzoeken hoe het werkt. Van steeds weer nieuwe vormen bedenken. Van hupsen, dansen, zingen en creëren. Van leven en verwonderen. 

Als ik maar mezelf kan zijn en vrijuit kan spreken, dan kan ik overal zijn.

SEB KORZELIUS

Seb (2011) weet al sinds hij geboren is mensen te raken. Zelfs terwijl hij als baby in de kinderwagen lag had zijn Zijn een bijzondere uitwerking op voorbijgangers. Toen Seb bijna 3 jaar oud was vertelde hij aan ons, zijn ouders, dat hij op Aarde was om voor zijn oudere broer Stan te zorgen. 

Dit zorgen voor breidde zich al snel uit. Seb kent een hypersensitiviteit waardoor hij feilloos aanvoelt wat mensen in zijn omgeving nodig hebben. Door een stralende lach, een intense blik of door inzet van edelstenen of energetisch werk ruimt hij energie op en herstelt blokkades. In een oogwenk!

Seb 'werkt' graag mee bij Moxie&Sam. Vooral met jongere kinderen is zijn connectie diep en zo zuiver zodat hij hen gemakkelijk op zielsniveau raakt. Doordat hij vervolgens helder onder woorden kan brengen wat zichtbaar is geworden kunnen kinderen (en hun ouders) zich verder bewegen op het pad wat voor hen ligt.  

'In beweging' en 'buiten' zijn de kernwoorden waarmee Seb zijn begeleiding graag vormgeeft. Ben jij benieuwd naar zijn werkwijze en inzicht? Neem contact op!

Seb Korzelius
bottom of page