KRIS KORZELIUS

business portret-54.jpg

Ik versta en vertaal dat wat zonder woorden wordt gezegd. Met verdiepende vragen breng ik mensen op een ander level, bij de essentie. Bij ‘waar gaat het eigenlijk over?’ Soms voel je je bij die diepere vragen wat ongemakkelijk. Dan voel je een innerlijk ‘o, ja’ of ‘o, shit.’ Dat is goed. Die inzichten zijn precies wat je nodig hebt om je perspectief te kantelen en een volgende stap te zetten.

Wat je laat zien aan de buitenwereld is niet altijd diegene die je diep van binnen bent en wat je laat zien is ook niet altijd wat je precies bedoelt. Jezelf leren kennen door jezelf vragen te stellen en te leren voelen. Dat is ook wat er dagelijks van mij gevraagd wordt: de controle loslaten en accepteren dat ik in mijn eigen pad volg.

Dat doe ik zoveel mogelijk in mijn dagelijks leven en in ieder geval met Moxie&Sam. Mijn intuïtie verbinden aan mijn heldere analyse. De diepere laag van dat wat er niet gezegd wordt in woorden vertalen, zodat er begrip ontstaat.

Liefde, innerlijke rust en gelijkwaardigheid zijn mijn basiswaarden waar ik ieder gesprek mee inga. Verder beweeg ik mee met wat zich op dat moment voordoet. Dat blijkt precies het juiste te zijn.

Ik leef mijn leven kleurrijk, vanuit een stabiel en veilig thuis met mijn man en zoons. Ik hou van buiten de lijntjes, van net even anders, van kliederen en van zelf uitzoeken hoe het werkt. Van steeds weer nieuwe vormen bedenken. Van hupsen, dansen, zingen en creëren. Van leven en verwonderen. 

Als ik maar mezelf kan zijn en vrijuit kan spreken, dan kan ik overal zijn.

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title