Ik ben er voor
kinderen en jongeren

zodat zij kunnen
zijn wie zij zijn.

En voor hun ouders...

Wat wil jij voor je kind?

 

"Ik zie dat het niet goed gaat, maar kan er niet de vinger opleggen, wat er is?" "Mijn kind zit niet lekker in zijn/haar vel, wat kan ik doen?" "Waarom luistert mijn kind niet? Het lijkt wel of ik hem/haar niet kan bereiken?"

Dit zijn zomaar wat vragen en opmerkingen van ouders wanneer ik hen voor de eerste keer spreek. Ouders die, stuk voor stuk, graag willen dat het beter gaat met hun kind. Maar het 'hoe?' is daarin niet altijd gemakkelijk. 

In verbinding met je kind, betekent in pure basis dat je in verbinding moet zijn met jeZelf.

Wie ben jij? Wat vind jij leuk, belangrijk? Bij wie ben je graag en waar? Van daaruit baan je namelijk het pad voor je kind, hoe groot of klein ook, om zichzelf te zijn.

 

En van jeZelf zijn, daar word je gelukkig van. En laat 'gelukkig' nou het meest gegeven antwoord zijn op de vraag 'Wat wil je voor je kind?' 

17.png
business portret-67.jpg

WIE BEN JIJ?

Wat kan ik voor je doen?

MOXIE&SAM

Energetische en holistische begeleiding

Jongeren en kinderen die in deze tijd opgroeien lijken soms wel op een andere manier bedraad. Of anders gebakken. Eén ding is zeker; ze ‘communiceren’ op een andere manier dan hun ouders en andere volwassenen waar zij mee te maken krijgen. 


Hierdoor kunnen zij zich onbegrepen voelen. Twijfelen over wie ze zijn, over wat ‘normaal’ is en nog veel meer van dat. Het niet zeker van zichzelf zijn gaat ten koste  van hun eigenwaarde, hun zelfliefde en hun geloof in eigen kunnen. Vervolgens brengt dit allerlei verschillende uitdagingen met zich mee.

 

Denk hierbij aan faalangst en spanning, een opgejaagd gevoel, boosheid, maar ook lichamelijk ongemak als buikpijn en hoofdpijn. Alle bovenstaande uitingen kunnen wijzen op een blokkade in energie. 

En daar ligt een prachtige uitnodiging. Voor ouders, leerkrachten en niet in de laatste plaats voor de jongeren en kinderen zelf. 

Vanuit Moxie&Sam help ik deze jongeren en kinderen met inzicht krijgen in hoe energie werkt. Hoe werkt dat voor hen, hoe kunnen ze hiermee omgaan? Wat betekent beschermen en aarden? Hoe kan het dat ze zich soms in ene futloos voelen?

 

Ook sta ik naast hen met het ontdekken van werken met deze energie. Bijvoorbeeld door te pendelen, kaarten te leggen en bekend te worden met de werking van edelstenen. 


Bovenal leer ik de jongeren en kinderen te vertrouwen op zichzelf, er van uit gaande dat alles wat je nodig hebt in jezelf zit. Ook al lijkt het soms of de wereld om hen heen heel andere dingen van hen vraagt.


En voor de ouders; het is van groot belang dat we onze kinderen leren zien dat zij exact goed zijn zoals zij zijn. Dat zij de stevige basis die zij nodig hebben in zichzelf vinden. Een basis die zij nodig hebben om zich staande te houden in een wereld vol prikkels en afleiding en grote tegenstrijdigheden.

Fijn om bij Kris te zijn, ze helpt

me zonder dat ik hoef te praten.

                                                 -  Tim (15 jr)

Disclaimer: MOXIE&SAM - Kris Korzelius - is geen arts en verwijst bij lichamelijke klachten door naar de daarvoor bestemde reguliere zorg. De interventies zijn met name gericht op het versterken van het zelfbeeld wat psychische verlichting geeft, waardoor lichamelijke klachten mogelijk verminderen. De inhoud van de sessies met de jongeren wordt op geen enkele wijze gedeeld met ouders/ verzorgers, mits hier een dringende aanleiding voor is. 

Meer weten?

Neem contact op!